Bij Chateau Briand Soest werken gepassioneerde slagers vakmensen, die voorop lopen om optimaal in te spelen op klant- en consumentenwensen van nu, rekening houdend met de eisen van morgen. In onze ultramoderne slagerij in Soest ontwikkelen we op basis van aloude recepten de heerlijkste vleesproducten.
Of het nu gaat om samengestelde of enkelvoudige producten. Om garen, braden, grillen, koken of sous vide garen. We doen het allemaal en brengen het dagvers bij onze klanten! We maken gebruik van zuivere ingrediënten, met zo min mogelijk toevoegingen, en hanteren de hoogste kwaliteitsnormeringen.

Toekomstgericht
Wij geloven dat de lekkerste vleesproducten ook duurzaam en diervriendelijk moeten zijn. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we bij Chateau Briand Soest de missie om al onze producten op een integraal duurzame en diervriendelijke manier te produceren. Hiervoor werken we nauw samen met alle partners in de keten en pakken hierin de regisseursrol.

Wensen van nu
Door goed te luisteren naar wensen van consumenten én onze handelspartners zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen van de lekkerste, innovatieve producten en concepten, die waarde toevoegen voor de categorie én betaalbaar zijn voor de consument.

Geschiedenis
Chateau Briand Soest is een jonge onderneming, maar wel met jarenlange ervaring in de vlees- en vleeswaren industrie. Het bedrijf is ontstaan vanuit de samenvoeging van een aantal gerenommeerde bedrijven.
Wij zijn groot in samen innoveren en lopen altijd voorop!

Onze klanten
Chateau Briand Soest is thuis in de wereld van foodservice, industrie en van retail. U vindt onze producten in restaurants, hotels, slagerijen en supermarkten. Met al onze klanten streven we naar een intensieve samenwerking. Binnen deze samenwerking willen we de kansen en mogelijkheden onderzoeken om tailormade en exclusieve producten te ontwikkelen.